Thursday, February 17, 2011

Alkisah di sebalik lagu dkt blog ak ni....


Mostly,,,sti ar korang taw lagu ni ost drama ape kan...
OST utk crita Autumn In My Heart....
ni ar 1 crita Korea yang ak betul2 minat...
and sbb drama ni la ak dah freak Korean show...wuhuu...
ni jugak 1st drama yang wat ak nangis sampai meleleh air hidung
(eeww geli seyh)..haha...
tpi crita ni mmg best,,,,pelakon dia pon ndcem2....hehe..
biase la...perempuan....sti ar kna tgok plakon dia ndcem ke tak....
ekeke....k ar...ak nak out dah...
nak gi shopping....
muehehe....
xoxo..

Saturday, February 12, 2011

Tensi???

Rasa cam nak ngarut jer sebelom tido..... hehe....tgh2 sem ni,,,
semua sti dah hamper gilak...
dgn assignmentnya,,,,
midsemnya...
bg ak sem ni subjek x der la ssh mna..
tpi assignment yg dikasik...
mmg bleyh membuatkan ak gilak la sekejap.. wuuu...
sekejap tu berminggu-minggu la jugak....
so,,,as a cure to my gilakness.... ape agi...tengok variety show korea la....hehe..
latestnya Runningman... best gile variety show ni...
tengok gelagat diorang yg gila2+innocent+naughty... mmg best....
.so sesape
r yg bru nak berjinak-jinak nk tengok.. korang cri la dekat ternet yea...hehe....
xoxo...





Wednesday, February 9, 2011

Kopi Dan Aku


Aku nie mmg peminat setia kopi,,
kopi mmg best....
tapi sekarang dah jarang minum,,
wuu....
alkisahnya ak nak story ttg kopi yg tok ak buat...
tok a.k.a nenek aku mmg best,,
stiap kali ak blk mesti dia buatkan kopi...
dahlah pekat..mmg sedap...x manis sgt...
ak suka gila...
stiap kali blk ja mesti ak mintak dia tolong buatkn kopi..
best....dsbbkan ak cucu kesygn...
kompem la dia buatkan...hehe...
kadang2 ak siap tapaw bawa blk umah lg...
hehe...mmg best la tok ak...
kalau sesape rase nak rasa kopi sedap blehlah la pegi umah tok ak...
mmg best...
As a conclusion..ak rindu sgt kopi yg tok ak buat...
huhu...asik minum kopi 2in1 jer...
sedih taw.....uwa!!
xoxo....