Thursday, February 17, 2011

Alkisah di sebalik lagu dkt blog ak ni....


Mostly,,,sti ar korang taw lagu ni ost drama ape kan...
OST utk crita Autumn In My Heart....
ni ar 1 crita Korea yang ak betul2 minat...
and sbb drama ni la ak dah freak Korean show...wuhuu...
ni jugak 1st drama yang wat ak nangis sampai meleleh air hidung
(eeww geli seyh)..haha...
tpi crita ni mmg best,,,,pelakon dia pon ndcem2....hehe..
biase la...perempuan....sti ar kna tgok plakon dia ndcem ke tak....
ekeke....k ar...ak nak out dah...
nak gi shopping....
muehehe....
xoxo..

3 comments: