Monday, March 7, 2011

Bln yg memenatkan...

Ase cam sume bdk u tgh mgalami syndrome nak cekik org sampai mati'
or nak hentak kpala dkt dinding or aje benti dri blajo..
trus kawen....
huhu,,,standard time....bln 3...bln yg buzi,,
time ni lecture nk bg assignment blambak2...
wat midsem..nk ganti kelas
nk kna gi fieldwork......
haish....mmg tensen thp jiwa kacau.....haha...tpi ada cita lg best!!!
time fieldwork aritu,,
ak sakit gg and yg best nya sakit tu menjadi-jadi time kitorang brenti ntuk lunch
kat 1 restoran ni...pe agi...ak meraung ar dgn tak malunya..
sekbek ade ketua puak yg baik ati kasi panadol...
erkk...bkn tu yg ak nk story...
storynya ak terduduk sebelah sorang makcik ni,,,
dia pulak baik ati tlg tnya kwn2 ak ad painkillers tak...
siap suami dia nk blanja agi!!!
perghh!!!mmg best ar kwn2ku sbb wak2 tu ak skt gg x leyh mkn...wuwu...
tpi yg sedeyhnya diorang dah bayor dah.....slamat dwet acik tu....
sempat pulak acik 2 knalkan business ank2 dia...
skali ak tgok kad yg dia kasik....
deyh...org kaya seyh.....ptut tak kisah jer nak blanja kitorang....
haha!!!! tpi yg malangnya bdk2 tu dah byr dah....ekeke...
pe2pon ak harap acik dan pakcik yg baik ati tu...idop sihat walafiat..sbb ak bertrimas sgt ngan diorng...
p/s:time acik tu tlg ak lg meleh ayaq mata tringat mak kat kg...wuwu...

2 comments:

  1. sape la ketua puak tu? baiknya dia...hehe :P

    ReplyDelete
  2. erk...nme dia A***,,,,ekeke,,,,,walopon dia baik dia agak kijam and sadis punya org....and pembuli terbaikkkkk dari ladang...muahaha....

    ReplyDelete