Saturday, April 9, 2011

Jgn berjanji kalau tak dpt ditunaikan......

Bln 6,,2006

"Awak, awak betul2 nak couple dgn saye?".


"Yea".

"Kalau mcm tu awak tggu la smpi kita habis SPM. Sanggup ke".

"Sanggup".

Cuti Bln Disember 2006...


"Awak ni tak reti nak bls msg sy ker. Kalau tak nak msg baik baling jer handset tu dkt longkang!".

"Yea! sy mmg dh borink msg dgn awak! Fine tak pyh tggu smpi lpas SPM. Skarang jer kita stop contact ok! Bye!".

Sy ckp mcm tu sbb sy terasa tpi sy tak sgka kita betul2 brhenti dri berhubung.



Bln 3 2007,,awak hntr msg,


Hai,awak ingat sy tak lg?

sy bls,,,


Maaf,,tpi sape ni??

sy dah delete no. awak...


Tak sangka awak betul2 dah buang sy dri hidup awak...yela...siape la sy...
Maaf..dlu mmg sy berslh...harap awak bahagia...sy takkan ganggu awak lg...


sy tertnya2..sy tnya kwn2 sy..last2 bru sy tahu itu awak...sy delete no awk sbb awak tak pujuk sy pon lpas sy hntr msg tu..maaflah sy btul2 tak sgka awk akn msg sy blk....






9 comments:

  1. kisah benar ke ni? mne shoutbox?

    ReplyDelete
  2. ohh ayu! :

    dah tak sedih dah...kisah lma...

    Miss EZ :

    kisah zaman muda remaja..haha...shoutbox blom letak...tu yg ske gi kacau shoutbox org...hehe...

    Honey2 :

    thanx!

    ReplyDelete
  3. sedihnye..so, endingnye mcm mane...trus senyap ke..huhu..kepochi sket kn=)

    ReplyDelete
  4. laki kalo da janji ssh bebeno nak tepati
    huh hehe

    ReplyDelete
  5. hmm sme cm kisah czueka , malah rasanya lagy teruk sbb da cple. :( 5 years ckp mngajar czueka. anyway nice blog dear

    ReplyDelete